Jouw feest, een geschenk voor De Kiem

Heb je een familielid of vriend die z’n programma in De Kiem met succes heeft doorlopen en zijn graduatiefeest viert?
Heb je een verjaardagsfeest, geboorte, jubileum of ander leuk feest in het vooruitzicht en wil je daarbij een steun zijn voor diegenen die (nog) kampen met een verslavingsproblematiek?
Deel je feestvreugde dan met de mensen in De Kiem. Vraag jouw gasten om in plaats van een cadeautje mee te brengen, een gift te storten aan De Kiem.
Vermeld op jouw uitnodiging of op het geboortekaartje dat men kan storten voor De Kiem (BIC GEBABEBB/IBAN BE 270012 1652 3173) . Je krijgt van De Kiem een persoonlijke code voor in de mededeling te vermelden. Wij bezorgen jou indien gewenst vooraf voldoende tijdschriften of folders van De Kiem, zodat je gasten tijdens jouw feest kunnen ontdekken welk programma ze met hun gift ondersteunen.

Enkele weken na het feest krijg je een overzicht van de stortingen via jouw persoonlijke code. Je kan de mensen een bedanking sturen. Schenkers die minimum 40 euro storten, hebben recht op een fiscaal attest.

Wens je graag een gepersonaliseerd kaartje bij je uitnodiging of geboortekaartje? Op dit kaartje staan jouw persoonlijke code en alle gegevens van De Kiem. Geef het aantal tijdig door  en wij bezorgen jou de kaartjes.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als:

. je een persoonlijke code wil ontvangen om als mededeling te vermelden bij de overschrijving

. je tijdschriften of folders van De Kiem wenst te ontvangen en vermeld hoeveel

. je gepersonaliseerde kaartjes wenst te ontvangen voor bij je uitnodigingen of geboortekaartjes en vermeld hoeveel