Covid 19?

Aangepast aanbod

 

De Kiem blijft ook in deze moeilijke tijd van CORONA bereikbaar. Stilaan evolueren we terug naar het 'nieuwe normaal'. We zetten alles in het werk om de dienstverlening aan onze cliënten zo maximaal mogelijk te blijven aanhouden. De nodige maatregelen werden genomen om deze continuïteit van hulpverlening te organiseren en om de verspreiding van het virus bij cliënten en medewerkers te vertragen. Face to face gesprekken zijn opnieuw mogelijk, in samenspraak met de cliënt en enkel op afspraak.

Ambulant:

  • De ambulante centra blijven telefonisch bereikbaar (op de vertrouwde telefoonnummers). 
  • De begeleidingen blijven doorgaan.
  • Er kunnen zich nog steeds nieuwe cliënten aanmelden.
  • Face-to-face gesprekken kunnen doorgaan in samenspraak met de cliënt en steeds op afspraak. Deze gesprekken kunnen enkel doorgaan als de cliënt geen symptomen (koorts, hoesten, keelpijn) vertoont. Dit wordt vooraf bevraagd.
  • Er wordt naast face tot facegesprekken ook ingezet op telefonie, videofonie of beeldbellen. Er wordt dan geen remgeld aangerekend.

 

           Ambulant centrum Gent – 09 245 38 98

           Ambulant centrum Ronse – 055 21 87 00

           Ambulant centrum Geraardsbergen – 055 21 87 00

Residentieel:

-           Er wordt in permanentie voorzien via bovenstaande telefoonnummers

-           Eerste screeninggesprek telefonisch – verder verloop wordt in overleg bepaald

Spuitenruil:

-           In AC Geraardsbergen :  eerst volgende keer pas op 20 april

-           In AC Ronse : enkel gekend cliënten kunnen momenteel aan spuitenruil doen

 

 

Nood aan een opname of gesprek?

Bel of mail ons of verstuur via ons aanmeldingsformulier je aanvraag voor een opname of gesprek, voor jezelf of een familielid. We nemen dan binnen de twee werkdagen contact met je op.
Je kan dit formulier ook versturen zonder je naam in te vullen.

Contactadres voor opname of begeleiding (elke werkdag te bereiken van 8u30 tot 17u00)

Ambulant Centrum Gent

Kortrijksesteenweg 185, 9000 Gent

tel. 09/245.38.98 – fax 09/245.41.71

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kortrijksesteenweg is gelegen nabij het station van Gent. Te voet is het 5 minuten wandelen. Met tram 1, 10, 11 en 12 stap je af bij de tweede halte vanaf het station, richting Korenmarkt. 

Ambulant Centrum Ronse                                                                             Antenne Geraardsbergen

Oswald Ponettestraat 31                                                                                                      Abdijstraat 2

9600 Ronse                                                                                                           9500 Geraardsbergen

Tel. 055/21.87.00                                                                                                          Tel. 055/21.87.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ambulante centra van Ronse en geraardsbergen liggen beiden op wandelafstand (10 minuutjes) van het station)

 

Contactadres voor Administratie – Directie  (sociale dienst, familiebegeleiding, stages)

Vluchtenboerstraat 7A, 9890 Gavere

tel. 09/389.66.66 – fax 09/384.83.07

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom je van Antwerpen, Gent, Brussel, Oostende: neem de E17 richting Kortrijk en vervolgens afslag 8, De Pinte. Op de N60 richting Oudenaarde sla je aan de tweede lichten linksaf richting Gavere. Rij de spoorweg en de Schelde over, tot voorbij de kerk en dan de vierde straat (voor Okay) links in. In de Vluchtenboerstraat sla je het eerste straatje rechts in.

Kom je van Kortrijk: Op de E17 richting Gent neem je afslag 7, Deinze/Gavere, richting Gavere. Dit is de N35. Altijd rechtdoor. Je kruist de N60 en je volgt verder de N439. Rij de spoorweg en de Schelde over tot voorbij de kerk en dan de vierde straat (voor Okay) links in. In de Vluchtenboerstraat sla je het eerste straatje rechts in.

Met de trein stap je op de lijn Gent-Oudenaarde af in het station Gavere-Asper. Ben je niet zo mobiel, bel dan voor je aankomt even naar De Kiem en dan komen we jou ophalen.