Nood aan een opname of gesprek?

Bel of mail ons of verstuur via ons aanmeldingsformulier je aanvraag voor een opname of gesprek, voor jezelf of een familielid. We nemen dan binnen de twee werkdagen contact met je op.
Je kan dit formulier ook versturen zonder je naam in te vullen.

Contactadres voor opname of begeleiding (elke werkdag te bereiken van 8u30 tot 17u00)

Ambulant Centrum Gent

Kortrijksesteenweg 185, 9000 Gent

tel. 09/245.38.98 – fax 09/245.41.71

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kortrijksesteenweg is gelegen nabij het station van Gent. Te voet is het 5 minuten wandelen. Met tram 1, 10, 11 en 12 stap je af bij de tweede halte vanaf het station, richting Korenmarkt. 

Ambulant Centrum Ronse                                                                             Antenne Geraardsbergen

Oswald Ponettestraat 31                                                                                                      Abdijstraat 2

9600 Ronse                                                                                                           9500 Geraardsbergen

Tel. 055/21.87.00                                                                                                          Tel. 055/21.87.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ambulante centra van Ronse en geraardsbergen liggen beiden op wandelafstand (10 minuutjes) van het station)

 

Contactadres voor Administratie – Directie  (sociale dienst, familiebegeleiding, stages)

Vluchtenboerstraat 7A, 9890 Gavere

tel. 09/389.66.66 – fax 09/384.83.07

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom je van Antwerpen, Gent, Brussel, Oostende: neem de E17 richting Kortrijk en vervolgens afslag 8, De Pinte. Op de N60 richting Oudenaarde sla je aan de tweede lichten linksaf richting Gavere. Rij de spoorweg en de Schelde over, tot voorbij de kerk en dan de vierde straat (voor Okay) links in. In de Vluchtenboerstraat sla je het eerste straatje rechts in.

Kom je van Kortrijk: Op de E17 richting Gent neem je afslag 7, Deinze/Gavere, richting Gavere. Dit is de N35. Altijd rechtdoor. Je kruist de N60 en je volgt verder de N439. Rij de spoorweg en de Schelde over tot voorbij de kerk en dan de vierde straat (voor Okay) links in. In de Vluchtenboerstraat sla je het eerste straatje rechts in.

Met de trein stap je op de lijn Gent-Oudenaarde af in het station Gavere-Asper. Ben je niet zo mobiel, bel dan voor je aankomt even naar De Kiem en dan komen we jou ophalen.